Michael Prins maakt een gewaagde keus voor zijn voorprogramma

Geschreven door op 13 maart 2015 om 18:07
Michael Prins - Fotograaf: Eric de Redelijkheid (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Singer-songwriter Michael Prins start zijn clubtour op 2 mei. Voor het voorprogramma heeft hij een groepje beginners uit Utrecht gevraagd. Wat vind jij ervan?

Voor het voorprogramma van Michael Prins heeft hij de Utrechtse band La Corneille gevraagd. La Corneille heeft in Tivoli Vredenburg ook al een keer het voorprogramma van Michael Prins verzorgd.

KAARTEN CLUBTOUR MICHAEL PRINS

Michael Prins, die beroemd is geworden door het programma ‘The best singer-songwriter’, zal vanaf 2 mei zijn clubtour starten. De clubtour heeft de naam ‘A dreamer’s dream tour’ gekregen. De tour zal tot 29 mei doorlopen. Kaartjes zijn verkrijgkrijg op de site van Michael en op Topticketshop. Ook komt er binnenkort een album van hem uit. Op 13 februari heeft Michael al een single uitgebracht ter voorproefje van het album. Op de single is hij te horen samen met Carice van Houten. Luister hieronder naar het nummer.

YouTube player

NIEUWE ALBUM I WAS A BIRD VAN LA CORNEILLE

Op 20 maart brengt La Corneille hun debuutalbum ‘I was a bird’ uit. De band zal het nieuwe album gaan presenteren in het Utrechtse poppodium EKKO. I Was A Bird zit vol gracieuze passie, dramatiek en bitterzoete melancholie. De plaat gaat over het verliezen van de jeugd. Over de groeipijnen die daarbij komen kijken. Twijfel, wanhoop, ambitie, illusies. Vallen en opstaan in de liefde. Compassie met leeftijdsgenoten die onder de last van het volwassen worden dreigen te bezwijken.

De podiumbeesten van La Corneille bezitten inmiddels een geduchte live-reputatie. Ze wonnen alle bandcontests waaraan ze ooit meededen (The Clash Of The Titans, Utrechtse Popprijs, Sena Performers POPnl Award), toerden o.a. door Noorwegen en Duitsland, stonden in het voorprogramma van Angus Stone en speelden op Le Guess Who?, De Beschaving en bevrijdingsfestivals in Amsterdam en Utrecht. Luister hieronder naar een nummer van de band. Wat vinden jullie ervan?

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.