Kitty, Daisy & Lewis voor meerdere shows naar Nederland

Geschreven door op 5 juli 2017 om 11:20
Artiest: Kitty, Daisy & Lewis - Bron: Wikimedia - Author: Paul Hudson

De Britse band Kitty, Daisy & Lewis komt naar Nederland! Aankomend najaar zijn de muzikanten te bewonderen in Nijmegen en Den Haag.

Kitty, Daisy & Lewis naar Nederland

De Britse band Kitty, Daisy & Lewis komt aankomend najaar naar Nederland! Het trio, dat bekend staat om haar mix van western swing, blues, country en rock & roll, is aankomend najaar te zien in de volgende Nederlandse poppodia:

  • 2 november 2017: Doornroosje, Nijmegen
  • 13 november 2017: Paard, Den Haag

Tickets

De kaartverkoop start op vrijdag 7 juli 2017. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster. Zijn de tickets niet meer verkrijgbaar? Probeer het dan eens hier.

‘Superscope’

De zussen Kitty en Daisy Durham besloten in 2000 samen met broer Lewis een band te starten. Sindsdien heeft het trio veel getoerd. Zo hebben ze onder meer in het voorprogramma van grote bands als  Coldplay en Razorlight gestaan.

In 2015 kwam het meest recente album ‘The Third’ uit. Het trio zal in september 2017 het vierde album genaamd ‘Superscope’ uitbrengen.

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.