Nick Mulvey aankomend najaar ook naar Groningen en Utrecht

Geschreven door op 5 juli 2017 om 11:19
Artiest: Nick Mulvey - Bron: Wikimedia - Author: Drew de F Fawkes

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt naar Nederland! De muzikant komt aankomend najaar voor twee shows naar Groningen en Utrecht.

Nick Mulvey concert

Goed nieuws voor fans van de Britse muzikant Nick Mulvey! De zanger komt naar Nederland! Eerder werd al bekend dat Mulvey in augustus in Paradiso Noord staat en dat hij op  1 september naar Hedon, Zwolle komt. Nu zijn er twee shows aan toegevoegd! De singer-songwriter is aankomend najaar ook te zien in:

  • 31 oktober 2017: De Oosterpoort, Groningen (met support)
  • 1 november 2017: TivoliVredenburg, Utrecht

Tickets

Tickets voor de show in De Oosterpoort gaan op 7 juli 2017 om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten voor de show in Utrecht zijn al verkrijgbaar. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster. Zijn de tickets uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

The Portico Quartet

In het begin van zijn carrière zat de singer-songwriter in een jazzband genaamd The Portico Quartet. In 2014 bracht hij zijn eerste album als soloartiest uit, namelijk: ‘First Mind’. Deze plaat werd direct genomineerd voor een Mercury Music Prize. Het tweede album ‘Wake Up Now’ komt op 8 september 2017 uit.

Bron: De Oosterpoort

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.