Rockband Electric Six voor meerdere shows naar Nederland

Geschreven door op 5 juli 2017 om 10:53
Electric Six - Foto Audrey_sel (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Electric Six komt naar Nederland! De Amerikaanse rockband staat in februari 2018 in verschillende poppodia door het land.

Electric Six naar Nederland

De Amerikaanse rockers van Electric Six komen in 2018 naar de Nederlandse poppodia! De band, die rock combineert met elementen uit de garage-, disco-, punkrock-, new wave- en metalgenres, staat in februari 2018 in de volgende Nederlandse poppodia:

  • 15 februari 2018; De Oosterpoort, Groningen
  • 16 februari 2018: Hedon, Zwolle
  • 17 februari 2018: Effenaar, Eindhoven

Concertkaarten

Tickets voor de reeks optredens gaan op vrijdag 7 juli in de verkoop. Kaarten voor de show in Eindhoven zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Tickets voor de shows in Groningen en Zwolle gaan via de website van Hedon en De Oosterpoort in de verkoop.

‘Danger! High Voltage’

In 1996 werd de band in eerste instantie opgericht onder de naam The Wildbunch. Deze naam werd later veranderd om verwarring met een gelijknamige hiphopgroep te voorkomen.

In 2003 kwamen de rockers met hun eerste studioalbum: ‘Fire’. De plaat bevatte de track ‘Danger! High Voltage’, die de nummer twee positie in de Britse hitlijsten behaalde. In Nederland bereikte de single plek 81 in de Single Top 100. In 2017 moet het nieuwe album van de Amerikaanse band verschijnen, getiteld ‘You’re Welcome!’

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.