Thomas Rhett naar Melkweg Amsterdam voor concert

Geschreven door op 14 maart 2016 om 10:45

Amerikaanse country singer-songwriter Thomas Rhett komt voor een concert naar de Melkweg in Amsterdam! De zanger staat eind van dit jaar in de Amsterdamse concertzaal.

Thomas Rhett Melkweg

De Amerikaanse country singer-songwriter Thomas Rhett komt naar Melkweg Amsterdam voor een concert! De zanger staat op donderdag 17 november om 19:30 ’s avonds in de Oude Zaal van de Amsterdamse concertzaal.

Kaarten voor de show gaan aanstaande vrijdag 18 maart in de verkoop. De kaartverkoop verloopt via de Nederlandse website van Ticketmaster.

Die A Happy Man

Op 7 april 2015 bracht Rhett zijn single Crash and Burn uit, wat dient als lead-single van zijn meest recente album Tangled Up. Het album werd vorig jaar 25 september uitgebracht. De tweede single van het album, Die A Happy Man, kwam uit op 28 september en deed het goed: de single bereikte nummer 1 op de Country Airplay Chart, Hot Country Songs en Canada Country Chart.

Beluister de single hieronder!

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.