Djavan in november 2019 voor exclusieve show naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 7 juni 2019 om 12:14
Djavan (Cropped) - Fotocredits: Legacy600 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Djavan brengt in oktober 2019 een bezoek aan Nederland! De Braziliaanse zanger betreedt deze maand het podium van de Amsterdamse Paradiso.

Djavan naar Paradiso

Op dinsdag 29 oktober 2019 reist Djavan af naar Amsterdam voor een exclusief Nederlands concert! Het optreden vindt plaats in poptempel Paradiso, waar de Braziliaanse artiest en zijn band zowel nieuwe songs als zijn oudere werk spelen. Zo kan het publiek naast hits als ‘Se…’ en ‘Eu Te Devoro’ ook nummers verwachten van het in 2018 verschenen album ‘Vesúvio’.

Concertkaarten

De ticketverkoop gaat van start op zaterdag 8 juni 2019 om 10:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Veelgeprezen sound

Djavan staat bekend om zijn unieke sound, waarbij hij Braziliaanse invloeden en Afrikaanse ritmes combineert met westerse pop en jazz. De inmiddels zeventigjarige artiest begon zijn carrière in de jaren zeventig, waar hij ontdekt werd na het spelen in clubs en op lokale festivals. Met zijn debuutplaat ‘A Voz e o Violão’ wist de muzikant meteen te scoren in zijn thuisland. Sindsdien maakte de zanger meerdere albums en mocht hij diverse prijzen in ontvangst nemen voor zijn oeuvre. Zo werd zijn lied ‘Acelerou’ in 2000 verkozen als beste Braziliaanse nummer bij de Latin Grammy Awards.

Benieuwd geworden? Beluister hieronder de track ‘Acelerou’:

YouTube player

 

Bronnen: Paradiso, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.