Rock Werchter maakt komst London Grammar wereldkundig

Geschreven door op 17 januari 2018 om 10:35
London Grammar - Foto: Drew de F Fawkes (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

London Grammar komt naar Rock Werchter! Dat onthulde de organisatie van het Belgische festival op 17 januari. De Britse band staat op vrijdag 6 juli op het podium in Werchter.

London Grammar naar Rock Werchter 2018

Goed nieuws voor fans van London Grammar! De Britse indiepop- en trip-hopband komt naar Rock Werchter, zo onthult de festivalorganisatie. Daarmee is het uit Nottingham afkomstige collectief de eerste bevestigde naam voor de tweede dag van het festival, op vrijdag 6 juli.

Eerder kondigde het festival, dat op donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli plaatsvindt, al de komst van Gorillaz, Queens of the Stone Age, Pearl Jam en Nick Cave and The Bad Seeds aan. De organisatie geeft aan dat het op korte termijn met meer namen zal komen.

Festivaltickets

Kaarten voor het populaire Belgische festival zijn inmiddels in de verkoop gegaan. De tickets zijn verkrijgbaar via de Belgische versie van Ticketmaster, een link is te vinden op de website van het vierdaagse evenement.

David Byrne

Ondertussen lijkt David Byrne zichzelf bevestigd te hebben voor het Belgische muziekevenement! De voormalig Talking Heads-frontman onthulde op 16 januari de nieuwe tourdata voor zijn American Utopia tour, inclusief een datum voor een show op Rock Werchter. Het festival heeft de komst van de van oorsprong Schotse singer-songwriter nog niet officieel bevestigd.

 

Bron: Persbericht Rock Werchter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.