Talking Heads frontman David Byrne brengt soloplaat naar AFAS Live

Geschreven door op 2 juli 2018 om 10:29
David Byrne - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: livepict.com - (CC BY-SA 3.0)

David Byrne komt naar Nederland! De ex-frontman van de Talking Heads stelt dit najaar zijn soloplaat ‘American Utopia‘ voor in de AFAS Live.

David Byrne naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van David Byrne! Na een succesvol optreden op Down The Rabbit Hole afgelopen weekend keert de voormalige Talking Heads frontman aankomend najaar terug naar ons land. Op zondag 4 november 2018 treedt Byrne op in de AFAS Live!

Het optreden in de Amsterdamse popzaal is onderdeel van de ‘American Utopia Tour 2018‘, dat in het teken staat van het in maart uitgekomen soloplaat ‘American Utopia‘ van de muzikant. Begin dit jaar schreven we nog over de komst van nieuw materiaal van de Schot.

Concertkaarten

Tickets voor David Byrne zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 6 juli 2018 om 10.00 uur.


Nieuwe tracks en klassiekers

Talking Headsfans komen tijdens het concert volop aan hun trekken. Byrne speelt namelijk niet alleen nummers van zijn nieuwe album, maar hij trakteert het publiek ook op klassiekers als ‘Psycho Killer‘ en ‘Once In A Lifetime‘.

Ambitieus

Zelf noemt David de tour zijn meest ambitieuze show ooit. Hij speelt namelijk met een twaalfkoppige band op uitsluitend portable én wireless instrumenten. Dat belooft een gaaf optreden te worden aankomend najaar!

Bron: Mojo, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.