George Clooney strippend in Magic Mike 3

Geschreven door op 2 februari 2016 om 20:40

“Als George Clooney Magic Mike 3 doet, geef ik hem al het geld wat ik er aan zou verdienen”, vertelde Tatum aan E! Online. Niet alleen Tatum zou hier blij mee zijn, toch dames? 

George Clooney als stripper?

Channing Tatum weet het wel, hij zou al het geld wat hij aan de film zou verdienen aan George Clooney betalen. In ruil daarvoor moet hij natuurlijk wel de rol van een stripper aannemen in Magic Mike 3. De acteur sloeg het aanbod nog niet af: “ik kan het geld goed gebruiken”, zei hij. Het vooralsnog laatste deel, Magic Mike XXL, draaide vorig jaar in de bioscopen. Toen speelden behalve Tatum ook Matt Bomer en Joe Manganiello een hoofdrol. Heb jij beide films al gezien?

 

Recente film van George & Channing

Channing Tatum sprak over dit item met E! Online tijdens een promo van de nieuwe film: ‘Hail, Caesar!’ Zowel George Clooney als Channing Tatum vervullen in deze film een rol. De film, die zich afspeelt rond 1950, volgt een enkele dag in het leven van studiofixer Eddie Manix. Hij wordt geconfronteerd met een hele reeks problemen om op te lossen, waaronder de mysterieuze verdwijning van filmster Baird Whitlock. Het is een drama maar tegelijkertijd toch komisch. Staat deze film op jouw ‘dit-wil-ik-nog-zien’ lijstje?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Film Nieuws · Nieuws