Julien Clerc komt voorjaar 2013 naar Nederland

Geschreven door op 31 oktober 2012 om 11:33
Julien Clerc - Fotocredits: Georges Biard - (Wikimedia Commons)

Komend voorjaar is de Franse chansonnier Julien Clerc drie keer te zien in Nederland. Op 22 april staat de zanger in De Doelen te Rotterdam, op 23 april in Carré en op 26 april is hij te zien in De Oosterpoort. De kaartverkoop voor de shows start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via Live Nation.

Julien Clerc, geboren in Parijs op 4 oktober 1947, is de enfant terrible van de Franse showbizz. In 1969 brak Julien door in Frankrijk met een Franse versie van de musical Hair.
Later vergaarde hij ook in Nederland grote bekendheid door hits als Si on chantait, Venise, Ce n’est rien en This melody, dat zelfs een nummer 1 hit werd in Nederland.
In mei 2007 nam Julien Clerc samen met Rob de Nijs een duet op voor het album Chansons, een album met enkel Franse liedjes, door Rob De Nijs in het Nederlands gezongen.
In 2009 vierde Julien zijn 40-jarig jubileum als artiest en in Frankrijk is hij nog steeds razend populair met zijn Franse levenslied.

Julien Clerc – This Melody

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Julien Clerc Nieuws