Julien Clerc komt zijn Nederlandse fans entertainen

Geschreven door op 28 mei 2015 om 14:36
Julien Clerc - Fotocredits: Georges Biard - (Wikimedia Commons)

In september is de meest geliefde chansonnier van Frankrijk, Julien Clerc, maar liefst vier keer in Nederland te zien. Morgen zijn de kaarten beschikbaar!

De Franse pop-zanger is bekend van o.a. het nummer ‘Mélissa’.

YouTube player

 

Kaarten voor Julien Clerc

Voordat de zanger in Nederland komt, geeft hij eerst een optreden in België. Op donderdag 11 juni staat hij op het podium van Vorst Nationaal Brussel. Daarna trekt hij door naar Nederland, om daar op maandag 21 september op het podium van het Luxor Theater in Rotterdam een optreden te verzorgen. Op dinsdag 22 september is hij te zien in Carré Amsterdam. Vervolgens zal hij verder reizen naar Utrecht waar hij op 23 september een optreden zal weggeven in TivoliVredenburg. Tot slot sluit hij zijn Nederlandse tour af op 26 september in Theater aan de Parade in Den Bosch. Kaarten zijn vanaf vrijdag 29 mei om 10.00 uur te koop op de websites van de theaters. Wil je zeker zijn van kaarten? Reserveer dan alvast vooruit op de website van Topticketshop.

Partour La Musique Vient

De komende tour staat in het teken van zijn meeste recente album Partout La Musique Vient, dat vorig jaar in november verscheen. In totaal staan er 11 nummers op het album.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.