Art Garfunkel uitverkocht: Hoe kom je nu nog aan tickets?

Geschreven door op 20 september 2014 om 10:50
Art Garfunkel - Foto: Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Het concert van Art Garfunkel in Philharmonie Haarlem was binnen drie kwartier volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Art Garfunkel Uitverkocht

De show van Art Garfunkel in het Philharmonie te Haarlem is uitverkocht. De tickets voor het concert gingen vanmorgen om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. De verkoopochtend verliep niet geheel vlekkeloos. Veel fans hadden last van technische mankementen op de website waardoor het lastig was om een ticket te bemachtigen. Drie kwartier later was het concert echter volledig uitverkocht.

 

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je geen tickets voor Art Garfunkel’s concert kunnen bemachtigen, maar wil je hier toch graag bij zijn? Dan zijn er gelukkig nog wel mogelijkheden om aan tickets te komen.

Op Ticketswap en Marktplaats worden regelmatig 2e hands kaarten aangeboden door personen die het concert niet meer kunnen bijwonen.  Je kunt ook altijd even een kijkje nemen bij Topticketshop.

Art Garfunkel

 

ART GARFUNKEL

Art Garfunkel heeft vooral bekendheid vergaard als deel van het duo Simon & Garfunkel, met Paul Simon. Nadat het duo in 1970 door onderlinge onenigheid uit elkaar ging, begon Art Garfunkel in 1973 aan een solocarrière als songwriter en zanger. In 1979 kwam hij met de single Bright Eyes, die onderdeel was van de soundtrack van de film Watership Down. Die single groeide uit tot zijn grootste hit en was in Nederland de bestverkochte single van het jaar 1979.

Art Garfunkel en Paul Simon kwamen in de loop der tijd nog enkele malen samen voor een concert. In 1981 traden ze samen op bij een concert in Central Park in New York en in 2003 kwamen ze weer bij elkaar voor een tour door Amerika en Europa.

Tip: Via Bol.com kunt u gemakkelijk Garfunkel’s albumklassiekers bestellen, zoals Original Album Classics

Ditzelfde album is ook via Itunes te luisteren.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Art Garfunkel Nieuws · Nieuws