Foals kondigt vertrek van bassist Walter Gervers aan

Geschreven door op 5 januari 2018 om 17:23
Foals Yannis Philippakis - Fotocredits Stefan Brending Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Indierockband Foals heeft aangekondigd dat de bassist van de groep, Walter Gervers, de band gaat verlaten. De muzikant heeft twaalf jaar gespeeld met de Britse band.

Foals bassist verlaat band

Walter Gervers, de bassist van de rockband, zal vanaf heden geen deel meer uitmaken van de band. De groep meldt dit op sociale media aan haar fans. In het bericht staat onder andere dat Walter heeft besloten de band te verlaten om een nieuw leven op te bouwen. Hij vertelt wel dat de ze voor altijd vrienden blijven.

” He’ll always be our brother “

De band bedankt Gervers voor de geweldige jaren samen. “Het is het eind van een hoofdstuk, maar nog niet het eind van het boek”, melden de mannen.

Nieuw album

In november 2017 deelden de bandleden op Twitter dat zij werken aan hun nieuwe album. In het bericht dat de groep op 5 januari op Twitter plaatste wordt ook vermeld dat de band uit Oxford bezig is met het maken van nieuwe muziek. Het vijfde album wordt “het beste album tot nu toe“, aldus de band.

Het vijfde album wordt de opvolger van de plaat ‘What Went Down’, die in augustus 2015 verscheen. Op dit studioalbum staan onder meer de nummers ‘Mountain At My Gates’ en de titeltrack.

Bron: Twitter, NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Foals Nieuws · Nieuws