Nitro Circus Live: met een rolstoel van de schans!

Geschreven door op 1 december 2015 om 17:17

Ronkende motoren, bizarre stunts en extreme objecten. Dat is Nitro Circus Live. Dit voorjaar doen de brokkenpiloten het Sportpaleis in Antwerpen en het GelreDome in Arnhem aan!

Nitro Circus Live

Liefhebbers van extreme sporten en stunts komen helemaal aan hun trekken in het GelreDome in Arnhem. Want op 20 februari 2016 komt het Nitro Circus daarnaartoe. Ook kun je ze op 18 februari in het Sportpaleis in Antwerpen zien.

Rolstoelen en hobbelpaardjes

Een show die je nog nooit hebt gezien. Zo kun je het Nitro Circus het beste omschrijven. Acrobaten, clowns en andere stuntmannen die stunts doen op alle denkbare (vervoer)middelen: motorfietsen, skateboards, auto’s, banken, BMX’en, driewielers, rolstoelen, sneeuwscooters, badkuipen en zelfs hobbelpaardjes… je kunt het zo gek niet verzinnen!

Het thema van de show is een circus uit de jaren ’20, met clowns, wilde dieren en acrobaten. Om het af te maken is er heel veel vuur, grote schansen, mooie vrouwen en vuurwerk aanwezig.

Travis Pastrana

Travis Pastrana is de ‘circusdirecteur’.  De zeventienvoudig X-Gamewinnaar voert de meeste stunts uit. Ook is er Neerlands trots: de 35-jarige Jolene Van Vugt geeft ook acte de présence in het Nitro Circus. Van Vugt is Canadese, maar haar ouders zijn geëmigreerd uit Nederland.

Nitro Circus

Het kan zijn dat je de naam Nitro Circus eerder hebt gehoord. Nitro Circus Live is onderdeel van het MTV-programma Nitro Circus, waarin ook extreme stunts worden gedaan. Veel gezichten van de tv-serie zul je ook zien in Arnhem en Antwerpen. Een van de producenten van het programma is Johnny Knoxville, bekend van Jackass.

Nitro Circus Live tickets

Kaarten voor Nitro Circus Live zijn nu te koop via de site van Ticketmaster. Deze spectaculaire show mag je niet missen! (Let op: niet voor mietjes!)

Wil je meer van deze gasten zien? Kijk dan op hun Youtube-kanaal voor nog meer bizarre stunts!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.