Cabaret Report: Bert Visscher met Zelden Zoiets Gezien

Geschreven door op 20 april 2016 om 14:06
Bert Visscher - Fotocredits Wouter Kiel - (CC Flickr) (CC BY 2.0)
Druk, druk, druk! Bert Visscher raast deze week over het podium in het Koninklijk Theater Carré met zijn voorstelling Zelden Zoiets Gezien. Artiestennieuws bezocht de pijlsnelle en vooral hilarische voorstelling van deze cabaretheld.

Bert Visscher in Zelden Zoiets Gezien

In Zelden Zoiets Gezien speelt Visscher de directeur van vliegveld Ter Haxel. Een piepklein vliegveld dat voor het eerst een Boeing mag verwelkomen. Alleen zijn er op het vliegveld nog wel wat aanpassingen nodig,

zoals een neergestort SS-vliegtuig dat al 70 jaar opgeruimd moet worden.

Druk, druk, druk!

Net als in zijn eerdere voorstellingen is Bert Visscher weer lekker druk. Niet alleen op het podium, hij kon het niet laten om ook even rondje om het publiek te rennen. De rode schoentjes, het hoge lachje, het is weer helemaal des Visschers.

Typetjes

En wat is een show van Bert Visscher zonder hilarische typetjes? Een moderne begrafenisondernemer met grafkisten met wifi, een giechelige, iets te geile stewardess die de stagiair op het vliegveld wil verleiden en ga zo maar door.

Ook de woordgrappen en bijzondere uitspraken volgen elkaar snel op. Zo gaat hij tien minuten lang door over wat Ken (van Barbie) allemaal wel niet ken/kan/kon.

Kortom: voor wie van drukke cabaretiers met slechte woordgrappen houdt, is dit een must-see!

In de Nederlandse theaters

Visscher tourt sinds 2014 met deze show langs de Nederlandse theaters, maar als je deze show nog steeds niet gezien hebt, is dit je kans!

Tot en met 23 april staat Bert Visscher in Carré in Amsterdam en staat daar op 21, 22 en 23 oktober opnieuw. Daarnaast speelt hij dit jaar ook nog in Arnhem, Eindhoven, Nieuwegein, Almelo, Hengelo en Uden.

Kaarten voor Bert Visscher zijn onder andere te koop via de webshops van de theaters. Kijk hier voor een lijst met beschikbare speeldata.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.