O.a. Floor Jansen en Samantha Steenweek bij Beste Zangers 2019

Geschreven door op 12 april 2019 om 15:11
Beste zangers live, Floor Jansen (Nightwish) - Credits: Tuomas Vitikainen (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0) Beste

Onder anderen Floor Jansen en Samantha Steenwijk maken hun opwachting in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Ook Tim Akkerman en Henk Poort zijn te zien en te horen in het programma.

Namen Beste Zangers 2019 bekend

Vanaf zaterdag 24 augustus 2019 gaat het nieuwe seizoen van Beste Zangers van start op NPO1. Dat maakte AVROTROS op vrijdag 12 april 2019 bekend. Voor de twaalfde editie van het televisieprogramma reist Jan Smit met een groep zangers en zangeressen af naar Ibiza, waar de opnames plaatsvinden. Het weekend na de bekendmaking zouden de opnames al van start gaan.

Bekijk hier een overzicht van de artiesten die te zien en te horen zijn in het nieuwe seizoen:

Beste Zangers

In elke aflevering van het programma staat een andere artiest in het middelpunt van de belangstelling. De andere artiesten zingen de zanger of zangeres toe met zijn of haar favoriete songs. Het programma heeft veel artiesten die in voorgaande seizoenen meededen hogerop gebracht. Zo verkreeg André Hazes veel bekendheid na zijn versie van ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’. Glennis Grace scoorde een nummer-1 hit met het nummer ‘Afscheid’. In de elfde editie wist Davina Michelle door te breken in Nederland na haar versie van Glen Faria’s ‘Duurt Te Lang’.  

 

Bron: AVROTROS

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.