5 Seconds of Summer brengt nieuw album uit

Geschreven door op 4 december 2014 om 13:48
Albumcover: 5 Seconds of Summer (5SOS) - LIVESOS

Goed nieuws voor alle 5SOS fans! De Australische band 5 Seconds of Summer brengt volgende week namelijk een gloednieuw album uit.

We moeten nog eventjes geduld hebben. Het album van 5 Seconds of Summer ligt vanaf volgende week vrijdag in de winkel. Het is een heel bijzonder album dit keer. Er staan namelijk uitsluitend live nummers op.

LIVESOS

In de rockwereld hoor je er tegenwoordig niet meer bij zonder live album. Dat hebben de boys van 5SOS goed begrepen. Het album zit namelijk boordevol rockende live nummers van de band. Het nieuwe album heeft daarom de toepasselijke naam ‘LIVESOS’.

Tracklist LIVESOS

Op het live-album ‘LIVESOS’ staan voornamelijk eerder uitgebrachte hits. Ben je al benieuwd naar de tracklist? Hier komt ie dan..:

 1. 18
 2. Out Of My Limit
 3. Disconnected
 4. Amnesia
 5. Beside You
 6. Everything I Didnt Say
 7. Long Way Home
 8. Heartache On The Big Screen
 9. American Idiot
 10. Teenage Dream
 11. Good Girls
 12. What I Like About You
 13. End Up Here
 14. She Looks So Perfect
 15. What I Like About You (Studio Mix

LIVESOS Bestellen

Het album ‘LIVESOS’ ligt vanaf vrijdag 12 december in de winkel. Je kunt het album alvast vooruit reserveren via Bol.com. Fans die het album reserveren krijgen ‘LIVESOS’ op vrijdag 12 december als eerste thuisgestuurd.

5 Seconds of Summer

Er lijkt maar geen einde te komen aan het succes van 5 Seconds of Summer. De Australische band, bestaande uit Luke Hemmings (zang en gitaar), Mikey Clifford (zang en gitaar), Calum Hood (zang en bas) en Ash Twin (zang en drums) barst van het talent! Live zijn de jongens van 5SOS een echte sensatie.

De boys zaten kort geleden nog in het voorprogramma van One Direction. Tegenwoordig vullen ze zelfstandig hele Arena’s. Hun ‘Rock out With Your Socks Out 2015 Tour’ was dan ook binnen no time volledig uitverkocht. Op 20 mei staat 5 Seconds of Summer in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam. Nog geen genoeg van 5SOS? Hier staan nog 10 dingen die elke fan moet weten van 5SOS. Kijk snel of jij een echte fan bent!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
5 Seconds of Summer Nieuws · Albumreleases · Nieuws