Nieuw album 5 Seconds of Summer ‘Youngblood’ komt in juni uit

Geschreven door op 3 mei 2018 om 14:38
5 Seconds of Summer - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Eva Rinaldi

Nog heel eventjes geduld voor 5 Seconds of Summer fans! Het langverwachte album ‘Youngblood’ van de Australische poprockband komt in juni uit.

Nieuw album 5 Seconds of Summer: Youngblood

Fans van 5 Seconds of Summer opgelet! Op 22 juni 2018 komt eindelijk het nieuwe album ‘Youngblood van de poprockband uit!

Al in 2016 kondigde bandlid Ashton in een speciaal videobericht de komst van een derde plaat aan. En nu is het wachten dan eindelijk bijna voorbij!

Derde studioalbum

‘Youngblood’ is het derde studioalbum van de knappe Australiërs. Het is de opvolger van het succesvolle tweede album ‘Sounds Good Feels Good, dat in 2015 uitkwam.

In 2014 braken Calum, Ashton, Michael en Luke wereldwijd door met het nummer ‘She Looks So Perfect’. De track is afkomstig van hun debuutplaat ‘5 Seconds of  Summer.

Uitverkochte zalen

In 2014 trad de poprockband nog op als voorprogramma van One Direction. Inmiddels hebben de jongens bewezen dat zij als hoofdact ook podiumzalen kunnen vullen. 5 Seconds of Summer verkocht in 2016 zelfs meerdere malen de Ziggo Dome uit.

Onlangs gaf 5SOS nog een optreden in een uitverkochte Melkweg. Het was een kleine show, waar maar 700 fans bij konden zijn. De intieme show was onderdeel van de promotietour voor het opkomende derde album.

Tracklist

De standaard editie van ‘Youngblood’ is gevuld met dertien tracks. Op de deluxe editie staan nog eens drie extra songs. Het album is zowel verkrijgbaar op CD als LP.

1. “Young Blood”
2. “Want You Back”
3. “Lie to Me”
4. “Valentine”
5. “Talk Fast”
6. “Moving Along”
7. “If Walls Could Talk”
8. “Better Man”
9. “More”
10. “Why Won’t You Love Me”
11. “Woke Up in Japan”
12. “Empty Wallets”
13. “Ghost of You”

Reserveren

Ben jij net zoals wij de dagen al aan het aftellen tot 22 juni? Zorg ervoor dat ‘Youngblood gelijk op de dag van release op je deurmat valt en reserveer alvast jouw exemplaar op de site van Bol.com!

Wees slim en reserveer voor 1 juni nog je exemplaar. Dan ontvang je namelijk een code voor de ticketvoorverkoop van de aankomende 5SOS-tour!

 

Bron: Popcrush, bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...