Michael Bublé geeft concert in Ahoy in 2012

Geschreven door op 29 november 2011 om 14:29
Michael Bublé - Foto: Dallas Bittle | commons.wikimedia.org

Michael Bublé komt naar Nederland! Op 26 april 2012 geeft de Canadese zanger een onvergetelijk concert geven in Ahoy Rotterdam!

Michael Bublé concert

Michael Bublé geeft op 26 april 2012 een concert in Ahoy Rotterdam. Tickets zijn vanaf vrijdag 2 december 10.00 uur te koop bij LiveNation. Aangezien de zanger erg populair is zal zijn concert in Ahoy waarschijnlijk snel zijn uitverkocht. Mocht dit zo zijn en heb jij helaas geen ticket kunnen bemachtigen? Misschien weten wij dan een goede optie: Bij veilige ticketmarktplaatsen kan je namelijk nog Michael Bublé Tickets krijgen. Een mooie kans om zijn concert niet te hoeven missen!

It’s Time

Op jonge leeftijd raakte de Canadese zanger geïnspireerd door muziek van Frank Sinatra, The Mills Brothers, Ella Fitzgerald en Nat King Cole. Het eerste album dat hij uitbracht behaalde de top 10 in Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Hij werd diverse keren genomineerd voor verschillende awards. In 2004 won hij de Juno Award, een belangrijke Canadese prijs.

Het tweede album, ‘It’s Time’, en zijn single ‘Everything’ zorgde voor het grote succes in Nederland. Daarna volgde nog meer bekende hits, onder andere ‘Home’, ‘Lost’ en ‘Haven’t Met You Yet’. Wereldwijd heeft Michael Bublé 22 miljoen exemplaren van zijn album ‘It’s Time‘ verkocht.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·