Extra U2 Concerten uitverkocht

Geschreven door op 15 december 2014 om 12:09
Elijah Hewson, Inhaler, best verdienende artiesten, Bono (U2) - Fotograaf Peter Niell - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

De twee extra concerten van U2 in de Ziggo Dome waren binnen een half uur volledig uitverkocht. De tickets gingen vanmorgen in de verkoop via de website van Ticketmaster. Hoe kom je nu nog aan tickets?

De extra concerten in de Ziggo Dome werden vorige week aangekondigd door organisator Mojo Concerts. Reden voor de extra concerten is de enorme belangstelling voor tickets.

U2 uitverkocht

De voorverkoop van de extra U2 concerten begon vanmorgen om 10:00 uur. Veel fans stonden al vroeg in de digitale wachtrij. Om 10 uur barstte de verkoop los. Binnen een half uur waren alle tickets volledig uitverkocht. Net als bij de vorige voorverkoopochtend ging er vanmorgen weer een hoop mis. Foutmeldingen en time-outs op de website van Ticketmaster veroorzaakten irritatie bij fans.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Hoe kom je nu nog aan tickets? De vier U2 concerten in de Ziggo Dome zijn volledig uitverkocht. Hetzelfde geldt voor de concerten in het Sportpaleis in Antwerpen. Gelukkig zijn er nog wel manieren om aan tickets te komen. Neem eens een kijkje bij Topticketshop. Hier worden op het moment van schrijven nog tickets aangeboden.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
U2 Nieuws