U2 concert in Ziggo Dome binnen vijf minuten volledig uitverkocht

Geschreven door op 26 januari 2018 om 10:04
Bono (U2) - Foto: U2start (Flickr, license CC BY 2.0)

Het concert van U2 in de Ziggo Dome is in recordtempo volledig uitverkocht! De Ierse rockers staan op zondag 7 oktober met hun ‘eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour’ in de Amsterdamse concertzaal.

UPDATE 26 januari: U2 heeft zojuist een extra show in de Ziggo Dome aangekondigd! De Ierse rockers staan ook op 8 oktober in de Amsterdamse zaal.

U2 naar uitverkochte Ziggo Dome

De iconische Ierse band staat op zondag 7 oktober voor een volle zaal! De show van de bandleden in de Ziggo Dome was in een mum van tijd volledig uitverkocht. Onlangs brachten de rockers hun nieuwe plaat Songs of Experience’ uit en naar aanleiding van dit album reist de band wederom langs Nederland met haar ‘eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour’.

In juli 2017 was de Ierse band voor het laatst te zien in Nederland. De groep rond frontman Bono stond toen tweemaal in de ArenA met haar The Joshua Tree Tour’

Ik heb geen kaarten, wat nu?

Is het je helaas niet gelukt om kaarten voor U2 te bemachtigen? Wanhoop niet! Wij hebben een aantal tips voor je waardoor je er misschien toch bij kunt zijn:

  • Blijf Ticketmaster in de gaten houden! Er kunnen altijd nog extra kaarten vrijkomen, bijvoorbeeld door mislukte transacties en productionele wijzigingen.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! Wij houden je op de hoogte indien er een extra concert wordt aangekondigd.
  • Check sites als Marktplaats, Ticketswap of een betrouwbare secundaire ticketshop. Je betaalt hier wellicht iets meer, maar je hoeft het concert gelukkig niet te missen.
  • Ga op zoek naar winacties en prijsvragen. Radiostations en websites houden regelmatig winacties voor grote concerten.
  • Plaats oproepen op Twitter, Facebook en Instagram. Wellicht heeft iemand binnen je netwerk nog een extra ticket voor het concert.

Ben jij er bij?

Heb jij tickets voor het concert van U2 weten te bemachtigen? Laat het ons weten in de poll:

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.