YouTube gamer en comedian Markiplier kondigt extra show aan

Geschreven door op 20 september 2017 om 17:29
Markiplier - Foto KanadeAkemi (Wikimedia Commons)

Goed nieuws voor fans van YouTuber Markiplier! De Amerikaanse gamer en comedian heeft een extra show toegevoegd in het Amsterdamse RAI Theater.

Markiplier naar Nederland

Onlangs kondigde YouTuber Markiplier aan dat hij in 2018 voor het eerst naar Nederland komt. De gamer en comedian maakte bekend dat hij in februari zijn ‘You’re Welcome Tour’ naar 013 Tilburg en het Amsterdamse RAI Theater brengt.

Extra show

Mark Fischbach, zoals de YouTuber daadwerkelijk heet, is ook in Nederland mateloos populair! Voor zijn show in 013 zijn nog maar een klein aantal kaarten beschikbaar en de reguliere kaarten voor de show in het RAI Theater zijn zelfs helemaal uitverkocht! Daarom heeft Markiplier, die op YouTube ruim 18 miljoen abonnee’s heeft, besloten om er nog een extra show aan vast te plakken.

Op zaterdag 17 februari staat Mark voor de tweede keer in het Amsterdamse Theater. Ook hier zal hij het publiek trakteren op een show vol interactieve games, sketch comedy en nog veel meer. YouTube-collega’s Lordminion777, Tyler Scheid en Muyskern reizen met de Amerikaanse internetsensatie mee.

Tickets voor de show

Kaarten voor de extra show zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

Bron: Facebook LiveComedy.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.