Sfeerverslag: Linkin Park voor exclusief event in Amsterdam

Geschreven door op 27 maart 2017 om 10:58
Linkin Park - Foto: Kartien Luinenburg (ArtiestenNieuws)

Voor ruim 200 fans van Linkin Park begon het weekend al goed. Zij waren aanwezig bij een exclusief event in de Melkweg met Chester en Mike van Linkin Park. Wij van ArtiestenNieuws waren aanwezig bij dit speciale event!

‘One More Light’

Speciaal ter promotie van het nieuwe Linkin Park album One More Light’ brachten twee bandleden, Mike en Chester, een bezoek aan Nederland.

Een geselecteerde groep fans kreeg een unieke kans om bij dit speciale event aanwezig te zijn door een vraag in te sturen. Uit meer dan drieduizend inzendingen werden de personen met de leukste vragen gekozen.

Linkin Park concert in Ziggo Dome

Of Linkin Park voor een concert naar Nederland komt dit jaar; dit was één van de vragen die het meest werd ingezonden door fans. Het antwoord was een volmondig ja! “Op één voorwaarde, we gaan covers van de Beach Boys doen,” grapte Chester.

Stiekem werd er eigenlijk al verwacht dat de heren een concert gingen aankondigen tijdens het event. De verwachtingen werden gelukkig waargemaakt! Zet dinsdag 20 juni in je agenda, dan staat de band in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Chester en Mike (Linkin Park) - Foto: Kartien Luinenburg (ArtiestenNieuws)

Chester en Mike (Linkin Park) – Foto: Kartien Luinenburg (ArtiestenNieuws)

Q&A met Chester en Mike

Een aantal geluksvogels uit het publiek werden uitgekozen om hun eigen vraag te stellen aan de twee. Dit leverde interessante, serieuze en hilarische antwoorden op.

Zo kwam de vraag voorbij waarom de band gekozen heeft voor de naam ‘One More Light’. Hier gaf Mike, zichtbaar emotioneel, antwoord op. “One More Light is het eerste album dat vernoemd is naar een nummer dat op het album staat. Het album is heel persoonlijk. Wij maken net zoals iedereen dingen mee die ons soms net even te veel worden,” aldus Mike.

Natuurlijk was er ook tijd voor wat minder serieuze vragen. De heren zorgden voor veel vermaak met hun antwoord op de vraag wat het grappigste is wat ze ooit mee hebben gemaakt tijdens een concert. Rondvliegende bh’s van fans (waar ze overigens niet erg van gecharmeerd zijn), een fan die haar vingers in Chester zijn mond stopte. De heren hebben wat bizarre dingen meegemaakt…

Live optreden

De fans werden natuurlijk ook getrakteerd op vier live nummers: Burn It Down, Heavy, Crawling en What I’ve Done. Alle vier in een prachtige akoestische uitvoering. Een perfect voorproefje van wat we 20 juni kunnen verwachten. Ben jij er dan bij in de Ziggo Dome? Laat het ons weten!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Linkin Park Nieuws · Nieuws