Singer-songwriter Blaudzun komt naar Central Park Festival 2018

Geschreven door op 25 januari 2018 om 16:43
Blaudzun - Persbericht Central Park Festival (zie mail)

Goed nieuws voor fans van Blaudzun! De organisatie van Central Park Festival heeft bevestigd dat de Nederlandse singer-songwriter een optreden geeft op het zomerfestival op 26 mei. 

Blaudzun naar Central Park Festival

De festivalorganisatie van Central Park heeft opnieuw een mega-act bevestigd! Niemand minder dan Blaudzun speelt op het festival, dat plaatsvindt op zaterdag 26 mei 2018, in festivalpark Down Under. De zanger is de zesde act die is bekendgemaakt. Eerder werd al de komst van Anouk, Kensington, Chef’Special, Wulf en The Brahms bevestigd.

Blaudzun, die eigenlijk Johannes Sigmond heet, speelt al jaren in verschillende bands, maar ging vanaf 2006 solo. Sindsdien heeft hij vijf albums uitgebracht, meerdere awards gewonnen en heeft hij op veel nationale en internationale rockclubs en festivals gestaan.

Tickets

Tickets voor Central Park Festival zijn verkrijgbaar via de website van het popfestival. De pre-sale is inmiddels al voorbij, maar de reguliere ticketverkoop start op vrijdag 2 februari.

_UP_

De zanger brengt tien jaar na de release van zijn debuutalbum, op 13 april 2018, zijn zesde album ‘_UP_’ uit. De nummers van dit album zijn stuk voor stuk geschreven op de piano, zodat de basis van het liedje klopt: een sterke melodie en focus op de zang. In de eerste week van januari bracht de artiest al de single ‘_hey now’ uit, die afkomstig is van dit nieuwe album.

YouTube player

 

Bron: Centralparkfestival.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.