Indieband The Brahms naar Central Park Festival 2018

Geschreven door op 8 januari 2018 om 17:16
The Brahms - Central Park Festival Persbericht (mail)

De indierockers van The Brahms komen naar Central Park Festival! Op zaterdag 26 mei staat de band op het podium van het Utrechtse festivalpark Down Under.

The Brahms naar Central Park Festival

Yes! De festivalorganisatie van het Central Park heeft weer een nieuwe naam toegevoegd aan de line-up. Niemand minder dan de Utrechtse band The Brahms geeft een optreden in festivalpark Down Under, waar de tweede editie van het festival plaatsvindt. De band maakt een mix van Afrikaanse grooves en dansbare indierock. Op 26 mei zal de band, net als Anouk, Kensington en Chef’Special, knallen op dit popfestival.

Tickets

Kaarten voor Central Park zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het festival. De pre-sale is voorbij, op vrijdag 2 februari start de reguliere kaartverkoop.

Golden

De band werd gevormd op de Herman Brood Academie en bestaat uit David Westmeijer (zang), Thomas Braam (gitaar), Martin Brummelkamp (drums) en Tobias Moeken (bas). De muzikanten hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder een 3FM Award voor  Best Alternative en de Utrecht Popprijs. Met singles als ‘Golden’, ‘Homerun’, ‘Shoulder Blades’ en ‘Feels Like Home’ werd de groep bekend.

Eind november hebben de bandleden hun nieuwste track uitgebracht, namelijk ‘Stadium GT. Dit nummer is net als de hit ‘Sleep’ afkomstig van hun nieuwste album, dat uitkomt in 2018.

YouTube player

 

Bron: centralparkfestival.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.