Rich Brian eind 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 24 september 2019 om 11:34

Rich Brian komt terug naar Nederland! De, uit Indonesië afkomstige, rapper is in november 2019 in de Amsterdamse Melkweg te zien.

Rich Brian naar Melkweg

Goed nieuws voor fans van Rich Brian. De 20-jarige hiphopartiest komt naar Nederland! Op 27 november 2019 staat de muzikant in de Amsterdamse Melkweg. De show in de Max-Zaal begint om 19:30 uur.

The Sailor

Afgelopen zomer bracht Brian zijn tweede album ‘The Sailor‘ uit. Eind november kun je dus rekenen op een setlist boordevol nieuw materiaal, aangevuld met met hitsingles en tracks van zijn eerdere album.

Concertkaarten

Tickets voor de hiphopshow gaan vanaf vrijdag 27 september in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via de website van de Melkweg. Uitverkocht? Kijk hier!

Doorbraak

De rapper breekt op 16-jarige leeftijd door met de single ‘Dat $tick’. De track werd goed ontvangen, waarop de artiest besluit om naar Amerika te verhuizen. Daar maakt Rich twee albums en werkt samen met o.a. XXXtentacion, 21 Savage, Playboi Carti en Offset. Zoals gezegd is ‘Dat $tick’  het officiële doorbraaknummer van de muzikant. Ben je benieuwd naar de track? Beluister hem hieronder!

YouTube player

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.