Toeareg-bluesrockers Tinariwen met concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 1 juni 2017 om 10:47

Fans opgelet: De Toearegmuzikanten  van de band Tinariwen komen aankomend najaar met een concert naar Paradiso, Amsterdam.

Tinariwen concert

Goed nieuws voor de fans van Tinariwen!  De Malinees-Berberse band staat op dinsdag 28 november 2017 met een concert op het podium van Paradiso, Amsterdam.

De band staat bekend om haar traditionele Afrikaanse muziek met westerse invloeden van rock en pop. Met deze bijzondere muziekstijl wisten de mannen de harten van onder meer Coldplay, Thom Yorke en The Rolling Stones al te veroveren!

Concertkaarten

Kaarten voor het concert gaan op vrijdag 2 juni in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar bij de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten (vanaf 02-06-2017)

Secundair:

Concertkaarten

Tinariwen (+IO:I) – Sastanàqqàm

Op 11 februari 2017 bracht de band haar laatste single uit, genaamd ‘Sastanàqqàm‘. Dit nummer is afkomstig van het album ‘Elwan‘ dat sinds 10 februari 2017 te koop is. Op dit album staan 11 tracks. Ben je benieuwd naar de single ‘Sastanàqqàm’? Bekijk hieronder de videoclip van het nummer:

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.