Linkin Park eert Chester Bennington met nieuwe video

Geschreven door op 19 september 2017 om 17:05
Chester Bennington (Linkin Park) zwart-wit - Foto Gansb (Wikimedia)

Linkin Park heeft haar overleden frontman Chester Bennington geëerd met een nieuwe video voor de track ‘One More Light’. De video verscheen op 18 september op het YouTube-kanaal van de band.

Linkin Park eert Chester Bennington met emotionele video

Linkin Park heeft een nieuwe video uitgebracht als eerbetoon aan haar overleden frontman Chester Bennington. De emotionele nieuwe video voor de track ‘One More Light’ is gevuld met beeldmateriaal van de zanger, zowel op als naast het podium. Bennington beroofde zichzelf op 20 juli van het leven.

Bekijk nu de emotionele video ter ere van de frontman:

Band dankbaar voor alle steun

In de beschrijving bij de video laat bandlid Joe Hahn, mede-regisseur van de video, weten dat het erg moeilijk voor hem was om de video te maken en te bekijken.

Mike Shinoda schrijft dat de track ‘One More Light’ bedoeld was als steun voor mensen die iemand verloren hadden. Nu de band aan de andere kant van dat spectrum staat, laat Shinoda weten dat de band erg dankbaar is voor alle steun die het van haar fans heeft ontvangen.

Herdenkingsconcert

Op 18 september maakte Linkin Park ook bekend dat het in oktober bij elkaar komt voor een eenmalig herdenkingsconcert ter ere van Chester Bennington. Het concert vindt op 27 oktober plaats in de Hollywood Bowl in Los Angeles.

De band wordt bij de show gesteund door verschillende gastartiesten. De opbrengsten van de show gaan naar het One More Light fonds van Music for Relief, een goed doel dat de band in 2005 oprichtte.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.