Linkin Park’s Mike Shinoda kondigt album aan en deelt twee singles

Geschreven door op 29 maart 2018 om 16:46
Mike Shinoda (Linkin Park) - Foto: Norrel Blair (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Mike Shinoda komt met een soloalbum en heeft alvast twee nieuwe singles gedeeld! De singer-songwriter kwam op 29 maart met zijn nieuwe tracks ‘Crossing A Line’ en ‘Nothing Makes Sense Anymore’.

Mike Shinoda kondigt album aan en dropt singles

Goed nieuws voor fans van Mike Shinoda! De Amerikaanse muzikant, vooral bekend als vocalist en multi-instrumentalist van Linkin Park, was de afgelopen weken al druk met het teasen van nieuwe muziek. Nu is het eindelijk zover: Mike heeft twee nieuwe tracks gedropt! Tegelijkertijd maakt de zanger ook bekend dat hij met een volledig album gaat komen!

Eerder bracht de alleskunner al zijn emotionele ‘Post Traumatic’-EP uit, slechts zes maanden na het overlijden van Linkin Park-frontman Chester Bennington. Nu releaset Shinoda twee nieuwe tracks: ‘Crossing A Line’ en ‘Nothing Makes Sense Anymore’. Beide nummers verschenen inclusief video op YouTube.

‘Post Traumatic’

Net als de EP zal ook het nieuwe album de naam ‘Post Traumatic’ krijgen. Shinoda onthulde op Twitter dat de nieuwe plaat op 15 juni verschijnt. Zowel ‘Crossing A Line’ als ‘Nothing Makes Sense Anymore’ komt op het album te staan, dat naar verluidt in totaal zestien tracks gaat bevatten.

Bron: Loudwire, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Mike Shinoda Nieuws