Legendarische garagerockband The Sonics naar Paradiso Noord

Geschreven door op 4 oktober 2017 om 11:04
The Sonics (cropped)- Foto Livepict.com (Wikimedia Commons)

The Sonics komen naar Nederland! De legendarische garagerockers betreden op zondag 28 januari het podium van Paradiso Noord in Amsterdam.

The Sonics naar Paradiso Noord

Goed nieuws! The Sonics komen naar Nederland! De legendarische garagerockband reist op zondag 28 januari naar onze hoofdstad voor een show in Paradiso Noord. In 2015 stond de band voor het laatst in Nederland, destijds voor een show in het Nijmeegse Doornroosje.

Concertkaarten

De verkoop voor de show is direct van start gegaan. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

Garagecult

De uit Tacoma, Washington afkomstige band werd al in 1960 opgericht en wordt wereldwijd gezien als pionier van de garagerock. Acts als Nirvana, Bruce Springsteen en The White Stripes noemden de rockers als grote inspiratiebron.

The Sonics gingen in 1968 voor het eerst uit elkaar, maar kwamen in de daaropvolgende jaren in verschillende line-ups weer bij elkaar. Sinds 2007 is de band, die met recht pure cult genoemd kan worden, niet meer van het podium af te slaan.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.