Krezip bevestigt optreden op Pinkpop en kondigt Ziggo Dome show aan

Geschreven door op 28 januari 2019 om 19:50
Live on the Beach Jacqueline Govaert (Krezip) - Fotocredits Shura - Wikimedia Commons

Krezip keert terug! De geruchten over een comeback deden al de ronde, maar zijn inmiddels bevestigd. De band staat in juni op Pinkpop en geeft aankomend najaar een eenmalige show in de Ziggo Dome.

Krezip keert terug

De geruchten zijn bevestigd: Krezip komt terug bij elkaar! De band ging in 2009 uit elkaar, maar fans mogen zich opmaken voor een grootse comeback. De formatie, met onder andere zangeres Jacqueline Govaert, keert in juni terug op het podium van Pinkpop. Daarnaast geeft het in oktober een grote show in de Ziggo Dome.

De show in de Amsterdamse concertzaal betreft een eenmalig concert. De muzikanten betreden het podium op zaterdag 26 oktober. In de agenda van concertorganisator Friendly-Fire is te zien dat de Pinkpop show op zaterdag 8 juni plaatsvindt. Dit is echter nog niet bevestigd door de band of het festival zelf.

Kaartverkoop

Tickets voor de show in de Ziggo Dome gaan op vrijdag 1 februari in de verkoop. De kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Eventim. Zijn de tickets inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Terugkeer

Krezip bevestigde het nieuws op zijn eigen website: “10 jaar na ons afscheid gaan we het nog één keer doen! We gaan dit jaar nog één keer terug naar Pinkpop waar het allemaal begon en we vieren het met een grote show in de Ziggo Dome.”

De band laat tevens weten veel zin te hebben in de show op Pinkpop: “We kijken er ontzettend naar uit om terug te keren naar het festival waar we al zoveel bijzondere momenten hebben meegemaakt.”

Bron: Krezip.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.