Gloria Estefan en Kate Bush komen beide met nieuw album

Geschreven door op 14 september 2011 om 16:56
Kate Bush - Foto: Paul Carless - Wikimedia Commons/Flickr

Nieuw album en single van Gloria Estefan Het nieuwe album van Gloria Stefan heet “The Highly Anticipated” en komt uit op 27 september. Het is geproduceerd door platenmaatschappij Target. De populaire song “Miss Little Havana” staat op het nieuwe album en is nu al verkrijgbaar op single. De song staat op dit moment hoog genoteerd in de hitlijsten van Latijns Amerika, Engeland en nog een paar Europese landen.

De carrière van Gloria Stefan begon in de jaren 80 toen ze bij de groep Miami Sound Machine zat. In begin jaren 90 brak deze groep door met diverse wereldhits en albums. Bijna alle uitgebrachte cd’s kwamen tot platina. Dit succes werd abrupt verstoord op 20 maart 1990 toen Gloria bij een busongeluk betrokken raakte waardoor ze rugletsel opliep. Hier kwam ze gelukkig weer bovenop waardoor ze haar come-back kon maken in 1991, deze keer als solo artiest. Ze scoorde diverse hits in Nederland en de rest van de wereld.

Hedendaags is de latin/pop artiest nog steeds erg populair, zo treedt ze vaak op bij concerten. Misschien komt Gloria Stefan binnenkort wel weer naar Nederland ter ere van haar nieuwe album, zodra dit bekend wordt laten wij het je weten!

Nieuw album Kate Bush
Naast Gloria Estefan brengt Kate Bush ook een nieuw album uit. Dit album verschijnt op 21 november. De titel van dit album wordt “50 Words For Snow” en er komen zowel bestaande als nieuwe songs op te staan. Kate heeft lange tijd gewerkt aan dit album en brengt het uit onder haar eigen platenlabel Fish People.

Gloria Estefan – Miss Little Havana

YouTube player

BRON; Karel Hellebrekers

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.