Glennis Grace door naar finale America’s Got Talent

Geschreven door op 13 september 2018 om 10:56
Glennis Grace - Foto: TBWA\Busted (CC BY 2.0)

Glennis Grace gaat naar de finale van het talentenjachtprogramma America’s Got Talent. Dit werd in de nacht van woensdag op donderdag bekendgemaakt. Tijdens de halve finale zong ze het nummer This Woman’s Work van zangeres Kate Bush

Glennis Grace in finale

In de nacht van woensdag op donderdag is bekendgemaakt dat Glennis Grace de finale van America’s Got Talent heeft gehaald. Volgens Simon Cowell “heeft Amerika de juiste keuze gemaakt”. De kandidate staat op 18 september in de finale waar zij de competitie aangaat met negen andere acts. Een dag later wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze gaat ervandoor met 1 miljoen dollar en een optreden in Las Vegas.

Halve finale

Afgelopen dinsdag was Glennis te zien in de halve finale van de talentenjacht. De Ladies of Soul-zangeres zong het nummer This Womans Work van Kate Bush. Hier kreeg de zangeres alleen maar complimenten over haar vertoning van het nummer. Cowell noemde haar optreden “het beste van de avond”. Jurylid Mel B volgt met “yes, yes, yes”. “Dit is een van mijn lievelingsnummers en jij zong het zo mooi. Iedere noot was perfect, de manier waarop je het bracht, hoe je eruitziet, echt alleen maar ja!”. Na het optreden liet ook jurylid Howie Mandel van zich horen op Twitter:  “Dit was perfectie”.

Run To You

Eind juni zingt de Nederlandse artieste het nummer Run To You van Whitney Houston tijdens haar auditie. Met deze klassieker blaast ze het publiek en de jury omver. De reactie van Simon Cowell was lovend: “Ik zit hier en denk alleen maar: je ziet er fantastisch uit, je klinkt fantastisch en het voelt alsof ik naar iemand kijk die al een ster is”. Ook de andere juryleden waren erg van haar onder de indruk, en zeiden dat de kandidate “precies klinkt als Houston“.

 

Bron: Nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.