The Rolling Stones shows zo goed als uitverkocht!

Geschreven door op 12 mei 2017 om 12:37
The Rolling Stones - Bron: Persfoto LD Communications

Het was te verwachten: beide shows van The Rolling Stones zijn vrijwel uitverkocht! De legendarische band staat op 30 september in de Johan Cruijff ArenA. Twee weken later, 15 september, wordt het Arnhemse GelreDome aangedaan.

UPDATE 17 mei: Er komen vanmiddag om 16:00 uur extra tickets beschikbaar voor beide shows van The Rolling Stones!

The Rolling Stones shows uitverkocht

Aankomend najaar komt misschien wel de beste band aller tijden twee keer naar Nederland! Geen wonder dus dat kaarten voor beide shows hard gingen.

Op 30 september staan The Rolling Stones eerst op het podium van de toekomstige Johan Cruijff ArenA (Amsterdam ArenA). De reguliere tickets voor deze show waren al binnen een uur uitverkocht. Op 15 oktober staan de Stones in GelreDome Arnhem. Voor deze show zijn wel nog enkele zitplaatsen beschikbaar.

Geen tickets?

Is het jou niet gelukt om tickets te bemachtigen? Balen! Maar niet getreurd, wij hebben een aantal tips voor je waardoor je er misschien toch bij kunt zijn:

  • Blijf Ticketmaster in de gaten houden! Wie weet vallen er nog tickets terug door mislukte transacties, of worden er extra kaarten vrijgegeven!
  • Ga op zoek naar tickets bij sites als Marktplaats, Ticketswap en de Facebookpagina’s van de events. Mensen die onverhoopt niet kunnen bieden hier vaak hun kaarten aan.
  • Check vertrouwde secundaire aanbieders van kaarten! Je betaalt hier een stukje meer, maar bent er in ieder geval gegarandeerd bij!
  • Zoek naar prijsvragen en winacties! Veel radiostations en websites houden winacties voor concertkaarten. Zeker voor shows van deze grootte!

Ben jij erbij?

Is het jou WEL gelukt om tickets te bemachtigen? Laat het ons weten!

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.