Najib Amhali is er weer bovenop

Geschreven door op 8 juni 2011 om 10:39
Ramadan Conference Najib Amhali / Comedy Station - Bron: Screenshot Youtube

De caberetier Najib Amhali was 3 jaar geleden depressief geworden om hij net met het succes dat hij met zijn shows had kon omgaan.

Op dit moment is alles weer prima en toert hij inmiddels weer door het land met zijn voorstelling ‘Alles Komt Goed’. Maar er was een tijd dat hij veel drank en drugs gebruikte en hij zegt zelf dat hij voorstellingen op de automatische piloot deed.

In de Nieuwe Revu doet hij zijn verhaal:“Ik wilde alleen maar in bed liggen, ik hoefde ook niks, want ik had een jaar vrij gepland, waarin ik alleen leuke dingen zou gaan doen. Schrijven, mijn Engels verbeteren, drie maanden naar New York om met een comedygezelschap te werken, parachutespringen, mijn vliegbrevet halen, maar er kwam niks.”

Daarbovenop kwam nog de scheiding van zijn vrouw. Hij is hier ook heel openhartig over in het interview: “Ik was kapot, dronk veel en gebruikte drugs. Ik heb alles gebruikt, behalve heroïne. Het was zelfvernietiging. Het geeft me alleen maar veel druk, geld gaf me stress. Maar ik geniet nu. Met volle teugen. Ik had vier keer per week een kutdag, nu nog maar een keer in de maand.”

Zijn shows hebben er qua populairteit niet onder te leiden. Al zijn voorstellingen zijn stijf uitverkocht.

Najib Amhali – Doodgaan

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws