Dronken Justin Bieber gaat opnieuw de fout in

Geschreven door op 8 januari 2016 om 16:09
Justin Bieber - Fotocredits Adam Sundana (Wikimedia Commons) 1

Het ging net zo goed met hem in 2015. Maar Justin Bieber kon het toch niet laten om in Mexico weer wat kattenkwaad uit te halen.

Dronken Justin Bieber

Justin ging – samen met zijn vriendin Hailey – in beschonken toestand naar een plek in Mexico waar archeologische opgravingen werden gedaan. Na daar enige tijd rond te hebben gelopen trok Bieber zijn broek naar beneden om een lollige selfie te maken. De beveiliging van de archeologen kon niet zo om de actie lachen en spraken de zanger daarop aan. Justin Bieber was daar niet van gediend en kreeg een woedeaanval.

De Mexicaanse beveiligers belden daarop de politie, maar die hebben niet in actie hoeven komen omdat Justin uiteindelijk uit zichzelf wegging.

Justin Bieber slecht gedrag

Het is niet voor het eerst dat Justin Bieber rottigheid uithaalt. In 2014 kwam Justin regelmatig negatief in het nieuws. Zo kwam hij in opspraak nadat hij in een restaurant in een emmer plaste en hij bekogelde het huis van zijn buurman met eieren. Bekijk hier een lijst met Biebers eerdere misdragingen.

Purpose World Tour

Gelukkig is er ook goed nieuws over Bieber. In oktober 2016 komt de wereldster namelijk naar Nederland en België! In het kader van de Purpose World Tour 2016 geeft de popster concerten in Arnhem en Antwerpen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws