Jay Z Boek Decoded 2010 Nieuw

Geschreven door op 19 oktober 2010 om 13:37
Jay-Z - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Daniele Dalledonne

TMF.nl geeft aan dat Jay Z met een boek komt dat vanaf 16 november in de winkels ligt. Het boek genaamd “Decoded” gaat over zijn muziek en zijn leven.

Boek Jay Z Decoded 2010 Nieuw

TMF.nl geeft aan dat Jay Z met een nieuw boek komt dat vanaf 16 november in de winkels ligt. Het boek genaamd “Decoded” gaat over zijn muziek nummers en zijn leven. De betekenis achter de bekende hip hop nummers van Jay Z worden omschreven als ware poëzie. In dit boek “Decoded” kom je veel te weten over de bekende artiest “Jay Z” en hoe Jay Z denkt over het maken van belangrijke keuzes in het leven.

Jay Z: “Ik heb door het maken van het boek, veel over mezelf geleerd, die ik eerder niet wist. Het is niet dat ik het niet eerder verteld heb in mijn nummers, maar ik vertel het nu gedetailleerder. Een track duurt drie minuten, maar een boek heeft geen tijdslimiet. Dus ik kan precies vertellen hoe het gegaan is,” aldus de rapper.

bol.com – Jay Z – Decoded – €18,99

Jay Z Boek Decoded 2010 Nieuw

Jay-Z werd geboren als Shawn Carter in Marcy Projects, Brooklyn, New York en heeft een broer en twee zussen. Zijn vader Adnes Reeves verliet het gezin toen de rapper elf jaar oud was waarna zijn moeder er alleen voor stond in de opvoeding van haar vier kinderen. Jay-Z groeide op in de Marcy Projects, een wijk in Brooklyn en één van de gevaarlijkste buurten van de stad. Carter heeft zich vernoemd naar de 2 metrolijnen die door zijn buurt gingen: lijn J en lijn Z (Samen JZ- Jay-Z).

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Jay-Z Nieuws · Nieuws