Extra datum en gasten voor ‘Pyjama Party’ Chantal Janzen in Ziggo Dome

Geschreven door op 3 juli 2019 om 11:05
Chantals Pyjama Party Ziggo Dome, Chantal Janzen (Cropped) - Fotocredits: MariskadG - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

In november 2019 geeft Chantal Janzen niet één, maar twee pyjama parties in de Amsterdamse Ziggo Dome! Daarnaast is de line-up van de shows uitgebreid met onder anderen Glennis Grace en Corry Konings.

Nieuwe datum en gasten ‘Chantal’s Pyjama Party’

Vanwege grote belangstelling geeft Chantal Janzen op vrijdag 15 november 2019 een extra show in Amsterdam! Eerder maakte de tv-persoonlijkheid bekend de Ziggo Dome eenmalig om te toveren tot de grootste pyjama party van Nederland. Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 16 november 2019. Naast de extra datum zijn er nieuwe gasten onthuld. Zo zijn ook zangeressen Glennis Grace en Corry Konings van de partij en maakt presentator Peter Jan Rens zijn opwachting tijdens het spektakel.

Tickets

Kaarten voor beide shows zijn per direct te verkrijgen via de website van de Ziggo Dome. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Chantal’s Pyjama Party’

Tijdens ‘Chantal’s Pyjama Party’ ontvangt Chantal Janzen bekende slaapgasten uit haar programma ‘Chantal Blijft Slapen’. Zo ook rapper Lil’ Kleine, zangeres Maan en pianist Wibi Soerjadi. De presentatrice doet dit volledig in stijl, op een gigantisch bed in het midden van de concertzaal.

Zelf zegt de presentatrice het volgende over haar feest: “Een grootse pyjama party geven voor het publiek en alle bekende slaapgasten, is een droom die uitkomt. Dus trommel je vrienden en vriendinnen op, je zoon, je dochter, je moeder, je oma, collega’s of je buurvrouw, en trek allemaal je mooiste pyjama aan.”

Bekijk hier een fragment uit de populaire tv-show:

YouTube player

 

Bronnen: Ziggo Dome, Twitter, RTL, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.