Fedde le Grand met nieuw concept naar Carré

Geschreven door op 15 oktober 2014 om 15:14
Fedde Le Grand - Fotocredits JoeJoeJoe93 (Wikimedia Commons)

Fedde le Grand komt met een nieuw concept naar Carré. De Nederlander organiseert op 5 tot en met 9 februari een dansfeest in het beroemde Amsterdamse theater.

Fedde le Grand is daarmee de eerste dj ooit die in Koninklijk Theater Carré mag staan. De shows duren vier uur en vallen onder de noemer Grand, waarbij Fedde le Grand bij wordt gestaan door verscheidene professionals uit de dancescene.

Fedde Le Grand - Fotocredits JoeJoeJoe93 (Wikimedia Commons)

Fedde Le Grand – Fotocredits JoeJoeJoe93 (Wikimedia Commons)

Voorverkoop Fedde Le Grand

De kaartverkoop voor de shows van Fedde le Grand in Carré is reeds gestart en verloopt via de website van Carré. Mochten daar geen kaarten meer verkrijgbaar zijn, dan is het mogelijk om nog tickets te verkrijgen via aanbieder Topticketshop.

Fedde le Grand

De 37-jarige dj uit Utrecht, die zijn loopbaan begon met het draaien in plaatselijke clubs en zijn eigen drive-in show in zijn geboorteplaats, heeft in samenwerking met RTL Live Entertainment het concept ontwikkeld. Tijdens de shows zou zijn muziek gecombineerd moeten worden met theaterelementen. Alhoewel Fedde le Grand zelf als hoofdact geldt, gebeurt er tijdens de shows veel andere kunst om hem heen, waaronder performances van dansers, zangers en andere kunstenaars.

Le Grand behaalde in 2006 zijn grootste hit met Put your hands up 4 Detroit. Met die single bereikte hij dat jaar de nummer 1-positie in de Singles Chart van het Verenigd Koninkrijk. Na dat succes werd hij zo bekend dat hij op frequente basis werd gevraagd om remixes te maken, waaronder voor superster Robbie Williams.

Beluister hieronder Fedde le Grand’s grootste hit, Put Your Hans Up 4 Detroit,

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...