Beyoncé komt deze maand met ‘verrassingsalbum’ [Gerucht]

Geschreven door op 3 november 2014 om 15:48
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Het zou zo maar kunnen dat Beyoncé eens dezer weken ‘plotseling’ met een nieuw album op de proppen komt. Dat meldt Billboard

Minder dan een jaar geleden kwam Beyoncé geheel onverwacht op een december-morgen met een gelijknamig album naar buiten. Nu begint het er sterk op te lijken dat de wereldberoemde zangeres hetzelfde trucje nogmaals toe gaat passen. En wel in de komende paar weken.

Volgens een screenshot, die genomen is van een zogeheten ‘Release Confirmation’ van Columbia Records en Beyoncé’s Parkwood Entertainment, is de opvolger van het eerste verrassingsalbum aanstaande. Een digitale editie van Beyoncé: Volume 2 zou op 14 november beschikbaar worden op Itunes en 11 dagen later zou een fysieke 4-disk-versie van het album in de reguliere winkels liggen.

Beyoncé’s samenwerkingen op nieuw album

Volgens de screenshot zou Beyoncé voor het album samenwerkingen met artiesten als Nicky Minaj, Rihanna en Justin Timberlake. Beyoncé treedt daarmee ook in de voetsporen van laatstgenoemde, aangezien Justin Timberlake eerder zelf al eens twee delen van een album in het tijdsbestek van één jaar uitbracht.

Alhoewel het document een zekere authenticiteit uitstraalt, zijn er toch nog elementen waarover getwijfeld kan worden. Zo wordt de releasedatum van maandag 25 november aangegeven, wat in realiteit een dinsdag is. Gek genoeg zal dat alleen maar bijdragen aan de hype rondom een mogelijke ‘verrassings’-release, wat ervoor kan zorgen dat Beyoncé: Volume 2 net zo succesvol kan worden als het eerste deel van het album. Naar alle waarschijnlijk verkocht Beyoncé vorig jaar meer dan 1,3 miljoen exemplaren in de debuutweek, waarvan 617.000 in de eerste drie dagen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Beyoncé Nieuws