Wonder Girls het volgende KPOP succes?

Geschreven door op 5 oktober 2012 om 14:38
Wonder Girls - Credits: Mirza.A.H. via Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Na het wereldwijde succes van PSY met de gangnam style is de Koreaanse popmuziek, ook wel KPOP genoemd, aardig aan de weg aan het timmeren. Gaan de Wonder Girls het succes van PSY evenaren?

PSY was de eerste Koreaan die wereldwijd succes had met een nummer, maar de Wonder Girls hebben eveneens de potentie om groot te worden. De muziek ligt makkelijk en lekker in het gehoor, de 5 koreaanse dames zien er goed uit en ze hebben al samenwerkingen met Amerikaanse artiesten zoals Akon.
Áls er een moment is voor de KPOP om door te breken en vaker hits te exporteren naar andere contitenten, dan is dat nu aangebroken omdat de wereld er nu voor open staat. Als de Gangnam Style storm is gaan liggen, zouden de Wonder Girls hun slag moeten slaan. Ze hebben over een miljoen fans op facebook, ruim een kwart miljoen volgers op Twitter en hun muziek op Youtube is al tientallen miljoenen keren bekeken. Met name hits als Like This, Like Money, Be my Baby, 2 Different Tears, Nobody, So Hot, Tell me, Irony en meer. Bekijk ze hier.

Bepaal zelf of je de Wonder Girls een kans geeft in Nederland of zelfs Europa. Onderstaande video is het nummer LIKE MONEY van Wonder Girls.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Wonder Girls Nieuws