Afscheidsshow Elton John in Ziggo Dome volledig uitverkocht

Geschreven door op 9 februari 2018 om 11:25
Elton John - Fotocredits Richard Mushet (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

De show van Elton John is volledig uitverkocht! Het Britse icoon brengt zijn afscheidstour ‘Farewell Yellow Brick Road’ in 2019 naar een uitverkochte Ziggo Dome.

Afscheidsshow Elton John uitverkocht

Het afscheidsconcert van Elton John is volledig uitverkocht. De iconische singer-songwriter brengt zijn Farewell Yellow Brick Road Tour op 15 mei 2019 naar de Ziggo Dome en staat voor een volledig uitverkochte zaal. De tickets, die op vrijdag 9 februari om 10:00 uur in de verkoop gingen, waren in minder dan anderhalf uur vergeven.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets te scoren? Wij hebben een aantal tips voor je, waardoor je er misschien toch bij kunt zijn:

  • Blijf Ticketmaster nog even in de gaten houden! Er kunnen misschien nog kaarten terugvallen door mislukte transacties.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! We houden je op de hoogte wanneer er extra tickets vrijkomen of wanneer er een extra concert wordt aangekondigd.
  • Ga op zoek naar tickets op sites als Marktplaats, Ticketswap of een vertrouwde secundaire aanbieder. Ja, je betaalt hier wel iets meer, maar je bent er dan in ieder geval bij!
  • Ga op zoek naar winacties en prijsvragen. Websites en radiostations houden regelmatig winacties voor concerten.
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand van je vrienden nog een extra ticket over!

Ben jij er wel bij?

Ben jij er wel bij wanneer Sir Elton voor de laatste maal het Nederlandse podium betreedt? Laat het ons weten!

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.