Mysteryland vraagt bezoekers in bananenpak te komen

Geschreven door op 15 juli 2015 om 13:09
Logo Mysteryland - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Uit onderzoek is gebleken dat iedereen in een bananenpak echt onwijs gelukkig is. Daarom vraagt Mysteryland aan bezoekers om in een bananenpak te komen.

 

Let’s go bananas at #mlnl! We do have a special banana bar this year, stricktly for bananasuits of course. More info? –> ml.nl/f3

Een video die is geplaatst door mysteryland_official (@mysteryland_official) op

Een bananenpak

Heb je ooit iemand sip zien kijken in zo’n bananenpak? Natuurlijk niet, want iedereen in een bananenpak is intens gelukkig. Mysteryland ontdekte het onderzoek naar bananenpakken en besloot hier iets mee te doen. De festivalorganisatie nodigt iedereen uit als banaan naar het festival te komen. Je kunt een drankje komen drinken bij de bananenbar en feesten bij Go Bananas. Bij een bananenrave hoort natuurlijk ook een line-up om je met geel besmeurde vingers bij af te likken. Zo komen o.a. Bente&Bing, De Flamingo’s en Banaan&Elvis.

Mysteryland

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus zal Mysteryland festival plaatsvinden in Haarlemmermeer op het Floriadeterrein. Er zijn op de website van Mysteryland en op de website van Topticketshop nog kaarten verkrijgbaar.

De trailer voor Mysteryland 2015

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.