Jackson-kinderen spelen met YouTube

Geschreven door op 13 mei 2010 om 21:19
Michael Jackson - Fotocredits: Francesco - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Michael Jackson probeerde zijn drie kinderen zo veel mogelijk uit de publiciteit te houden, maar Prince, Paris en Prince II doen minder moeite voor een anoniem bestaan. Privévideo’s van de drie spelende kinderen zijn de afgelopen weken opgedoken op YouTube.

De filmpjes stonden eind april zeker twee weken online voordat de familie Jackson erachter kwam, zegt een ingewijde tegen de Amerikaanse nieuwszender CNN. Toen de video’s door de nabestaanden van de King of Pop offline werden gehaald, was het al te laat. Verschillende YouTube-gebruikers hadden de beelden al gekopieerd.

In veruit de meeste video’s is Jacksons jongste zoon Prince Michael II te zien. Het 8-jarige kereltje, dat de bijnaam Blanket kreeg, speelt onder meer een scène uit ‘Star Wars’ na. Ook zijn vier jaar oudere zus Paris is te zien. Zij zou de webcam aan hebben gezet tijdens een online video chat, vertelt de ingewijde. Video’s met Jacksons oudste zoon, de 13-jarige Prince Michael, heeft CNN niet kunnen vinden.

Na Michael Jacksons dood, volgende maand een jaar geleden, kreeg zijn moeder Katherine de voogdij over Prince, Paris en Blanket. Katherine zou zich grote zorgen maken over het imago van de drie Jacksontelgen. In maart kwam de familie in opspraak toen duidelijk werd dat de jonge kinderen speelden met een stroomstok. Gefluisterd werd dat de jonge Blanket door een van zijn neefjes bewerkt werd met het wapen.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Michael Jackson Nieuws · Nieuws