Robbie Williams herenigd met Take That

Geschreven door op 4 december 2018 om 11:45
Take That - Credits: vagueonthehow - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Robbie Williams heeft zich tijdelijk aangesloten bij zijn oud-collega’s van Take That. De boyband trad op tijdens de finale van de Britse versie van X Factor.

Robbie Williams en Take That op podium

Take That fans konden hun hart ophalen tijdens de Britse X Factor finale. Zondagavond trad de boyband op tijdens de live uitzending van de talentenjacht. Jury- en ex-bandlid Robbie Williams klom tijdens de hit ‘Everything Changes’ onaangekondigd het podium op om zich weer even toe te voegen aan de formatie. Hij danste zoals vanouds mee, waarna hij zijn vrouw Ayda Field toezong. Ayda en Robbie zitten dit jaar beiden in de jury van de talentenjacht.

Bekijk hier het videofragment:

Reünie

Geruchten over minireünie van de popgroep gingen al een tijdje rond. Robbie Williams had in 2017 al aangegeven open te staan voor een hereniging met de volledige boyband. “Ik doe mee als het om ons vijven gaat. Ik doe waarschijnlijk zelfs mee als dat niet zo is.” Meteen na de uitspraak gaf de zanger aan dat het niet op de kalender zou staan voor de komende vijf jaar.

Take That

In 1995 verliet Robbie Williams de band, die kort erna uit elkaar viel. Mark Owen, Howard Donald, Gary Barlow en Jason Orange begonnen in 2005 aan een reünietour, waarna zij verder gingen als viertal. Vijf jaar later werd Robbie weer lid van Take That. Dit heeft hij zo’n twee jaar volgehouden. Nadat ook Jason vertrok in 2014, bestaat Take That uit het trio Howard, Gary en Mark.

Bron: RTL Boulevard, The X Factor

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.