Robbie Williams staat open voor nieuwe reünie met Take That

Geschreven door op 12 december 2017 om 15:08
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Wikimedia Commons)

Robbie Williams staat open voor een Take That-reünie! De Britse popster ziet een nieuwe reünie met de succesvolle boyband echter niet snel gebeuren.

Robbie Williams staat open voor Take That-reünie

Robbie Williams heeft zich uitgesproken over een mogelijke reünie met boyband Take That! De 43-jarige zanger, die een succesvolle solocarrière begon na zijn vertrek uit de boyband, sprak met het Britse OK! Magazine over een mogelijke terugkeer.

Take That is momenteel nog altijd actief, met slechts drie van de vijf originele leden. Robbie Williams verliet de groep in 1995 en keerde in 2010 voor korte tijd terug. Jason Orange verliet de band in 2014. Williams heeft nu aangegeven dat hij een nieuwe reünie met zijn oud-bandleden wel ziet zitten.

“Met zijn vijven”

Robbie zegt tegenover OK! Magazine dat hij de band graag weer met zijn vijven zou zien: “Ik doe mee als het om ons vijven gaat. Ik doe waarschijnlijk zelfs mee als dat niet zo is.”

Toch hoeven fans een mogelijke reünie van Robbie met Take That nog niet op korte termijn te verwachten: “Dat gezegd hebbende, het staat nog niet op de kalender voor de komende vijf jaar.”

“Leven geruïneerd”

Of alle vijf originele leden van Take That ooit nog bij elkaar komen, valt nog te bezien. Voormalig Take That-manager Nigel Martin-Smith onthulde in gesprek met de Daily Mail dat Jason Orange niet blij was bij de boyband:

“Toen ik Jason bij de band voegde, was hij het eerste jaar erg gelukkig. Dat veranderde echter jaren later en hij heeft gezegd dat hij boos op me is. Hij zei dat hij niet kon zingen, dat hij geen muzikant was en dat ik niet het recht had om hem in een band te stoppen. Hij wilde weten waarom ik hem dit had aangedaan. Hij zei dat hij hierdoor veel problemen had en dat ik zijn leven heb geruïneerd. Ik kon het niet geloven.”

 

Bron: OK! Magazine, Daily Mail, NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.