Take That ziet Jason Orange vertrekken[Gerucht]

Geschreven door op 25 september 2014 om 8:54
Take That - Fotograaf Marc. E - Bron Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Jason Orange zou Take That hebben verlaten. De 44-jarige zanger deelde het vorige week mede aan de andere groepsleden. Dat meldt de Mirror.

Jason Orange zou twijfels hebben gekregen over het voortzetten van zijn rol in de band. Die twijfel ontstond aan het einde van de tournee, die volgde op het succes van het album Progress uit 2010.

Jason Orange Take That

Verklaring Jason Orange

“Ik weet hoezeer Mark, Gary en Howard genieten van het schrijven en maken van muziek, en ze weten dat ze mijn volledige steun hebben als ze verder gaan”, meldt hij in zijn verklaring. Tevens liet hij weten hoe trots hij is op wat de Britse band door de jaren heen bereikt heeft. Hij is echter niet bereid om zich weer volledig toe te wijden aan het opnemen en promoten van een nieuw album. Verder bedankt hij de andere leden, waarvan hij laat blijken dat ze “net als broers voor hem zijn.”

 

Groot verlies

De overgebleven bandleden, bestaande uit Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald, erkennen dat Jason Orange’s beslissing niet makkelijk moet zijn geweest. Maar desondanks is de teleurstelling niet onder stoelen of banken te steken. “Dit is een trieste dag voor ons. Het vertrek van Jason is voor ons zowel professioneel als persoonlijk gezien een groot verlies.”

Take That

Take That is een razend populaire Britse boyband werd gezien als de Britse tegenhanger van het Amerikaanse New Kids on the Block en was de rivaal van de Londense jongensgroep East 17. Take That heeft in eerste periode van hun bestaan (6 jaar) maar liefst acht nummer 1-hits gescoord in het Verenigd Koninkrijk. Vroeger maakte ook superster Robbie Williams deel uit van Take That.

Tip: Het laatste album van Take That, Progress uit 2010, is verkrijgbaar bij bol.com.

Bekijk hieronder Take That’s live performance uit 2011 in Manchester.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Take That Nieuws