Nienke Plas kondigt tweede deel theatertour in 2019 en 2020 aan

Geschreven door op 2 april 2019 om 12:30
lockdown, poppodia, culturele sector, Theaters en concertzalen, Ed Gamble, Nienke Plas, The Dutch Eagles, Dennis van Aarssen, Theaterzaal, musical, cabaret, podium - Credits MarringsBerwick - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0) - Dolfje Weerwolfje

Nienke Plas heeft het tweede deel van haar theatertour aangekondigd! Met ‘Van De Hak Op De Tak’ komt de YouTuber naar zevenenzeventig theaters.

Nienke Plas verlengt theatertour

Goed nieuws voor fans van Nienke Plas! De comédienne heeft het tweede deel van haar theatertour ‘Van De Hak Op De Tak’ aangekondigd. In 2019 gaf de YouTuber meerdere uitverkochte theatershows door Nederland. Wegens groot succes staat de grappenmaakster vanaf september 2019 tot en met mei 2020 nog zevenenzeventig keer op de bühne van theaters.

De tournee gaat op vrijdag 27 september 2019 van start in Fulcotheater in IJsselstein. Daarna doet ze onder andere het DeLaMar Theater, Chassé Theater en Theater aan de Parade aan. De laatste show vindt plaats op vrijdag 29 mei 2020 in het Oude Luxor Theater te Rotterdam. Bekijk de volledige speellijst op de website van Nienke.

Kaartverkoop

Tickets gaan op woensdag 3 april 2019 in de verkoop via de websites van de theaters. Hoe laat de verkoop start verschilt per zaal. Uitverkocht? Kijk hier.

Nienke Plas

Plas startte haar carrière als YouTuber in mei 2016. Ze begon met het plaatsen van vlogs, waarin ze haar leven aan de wereld laat zien. Twee jaar later maakte de alleskunner haar debuut op televisie en deed ze onder andere mee aan het programma Expeditie Robinson. In datzelfde jaar debuteerde Plas als zangeres met haar single ‘VRIJDAG‘.

Beluister hier haar nieuwste single ‘ZO MOOI’, die uitkwam op donderdag 28 maart 2019:

YouTube player

 

Bron: Oude Luxor, nienkeplas.com, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.