Supergrass maakt comeback in februari 2020 naar Amsterdam

Geschreven door op 9 september 2019 om 12:29
Supergrass - Foto: Alberto Racatumba via Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Tijd voor een reünie! De Britse rockband Supergrass is terug bij elkaar en kondigt een tour aan. Het viertal brengt Paradiso in Amsterdam begin februari een bezoek.

Supergrass in Paradiso

Er is eindelijk Supergrass nieuws! Na een jarenlange radiostilte kondigt de Britse rockformatie vandaag een reünie met bijbehorende reeks concerten aan. Het viertal treedt op vrijdag 7 februari op in de Paradiso. De deuren van de Grote zaal openen om 19:00, het optreden begint om 20:30 uur.

Concertkaarten

Tickets voor het optreden zijn verkrijgbaar via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk hier!

Supergrass is terug

Debuutalbum ‘I Should Coco‘ met hit ‘Alright’ was de officiële doorbraak van de Britse mannen. Na meerdere goed ontvangen albums, besloot de band in 2010 echter te stoppen met het geven van shows en het maken van muziek. Na de nodige solo projecten besluiten de mannen om hun krachten wederom te bundelen en op tour te gaan. De bekendmaking van de reünie en bijkomende tour komt niet totaal onverwachts. Vrijdagavond verschenen de mannen voor het eerst in negen jaar al op een podium. Deze onaangekondigde actie leidde al tot de nodige geruchten, die met de aankondiging van de reünie en tour nu zijn bevestigd.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.