Nieuw Guns N’ Roses album komt er aan

Geschreven door op 1 november 2012 om 15:12
Guns N' Roses - Foto Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0) Sweet Child O' Mine

Er zat 15 jaar tussen de laatste  2 albums van Guns N’ Roses, maar zo lang gaat het deze keer niet duren. Zanger Axl Rose claimt in een interview dat het niet lang meer zal duren voordat het nieuwe album uit komt.

In 1993 bracht Guns N’ Roses hun 4e studioalbum “The Spaghetti Incident?” uit, maar deze plaat kreeg pas in 2008 zijn opvolger met het album “Chinese Democracy”. In een interview met de Amerikaanse krant USA Today verteld Rose openhartig waarom het zo lang duurde voordat het album destijds uitkwam:

“Ik moest met zoveel dingen omgaan die niks met de muziek te maken hadden, maar met de industrie. Dat is zo’n tijdverspilling.” Volgens hem lag het ook mede aan zijn toenmalige vriendin en zijn mede-bandleden Slash en Duff McKagan, die inmiddels beide uit de band zijn.Hij zegt in het interview dat zijn creativiteit de kop werd ingedrukt door die 3: “Alles wat ik schreef werd afgemaakt door die 3. Het maakte me moedeloos.” Slash en Duff zeiden tegen me: “Je bent een idioot, je bent een loser.’ Ik heb jaren niet kunnen schrijven daardoor.”

Rose belooft in een interview dan ook, nu al die problemen al lang voorbij zijn, dat het nieuwe album geen 15 jaar op zich zal laten wachten: “Het nieuwe album zal een stuk sneller uitkomen”. 
Guns N’ Roses – November Rain

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Guns N' Roses Nieuws · Nieuws